Profile

Join date: Oct 30, 2022

About


bitcoin meester appWanneer u bent ingelogd, en Google Authenticator nog niet heeft ingeschakeld ziet u onderstaande melding verschijnen in uw scherm. Ardor (ARDR)

Mainnet http://groestlsight.groestlcoin.org/Bitcoin Meester biedt flexibele, off-chain staking aanUnibright (UBT)Mainnet https://explorer.thetatoken.org/

Stap 2.Tezos (XTZ)

Privacycoin, versturen en opnemen niet toegestaan

Mainnet https://explorer.thetatoken.org/

IoTeX (IOTX)ERC20 Ethereum Netwerk

Mainnet https://neoscan.io/Over de crypto die u bezit betaalt u op dit moment alleen vermogensbelasting. Winst als gevolg van een koersstijging wordt gezien als vermogensgroei. Als peildatum voor het opgeven van de waarde van de crypto, gebruikt u 1 januari van het jaar waarvan u aangifte doet. Voor 2020 geeft u dus de waarde van de crypto op 1 januari 2020 op.

Arweave (AR)

VIP 7XRP (XRP)

Bij de mobiele telefoon verificatie ontvangt u een sms-code welke u moet invullen ter bevestiging van uw telefoonnummer. 

Zcash (ZEC)

Selfie ControleERC20 Ethereum Netwerk

Open een account

Provider0.80%

ERC20 Ethereum Netwerk

Met de Bitcoin Meester app kunt u eenvoudig en snel mobiel handelen in Bitcoin en ruim 190 andere cryptocurrencies! Met onze app kunt u crypto kopen, verkopen, versturen en beheren vanuit uw eigen wallet. Het gebruik van de Bitcoin Meester iOS app is geheel gratis.Bitcoin Meester is onderdeel van Coin Meester B.V. en een in Nederland gevestigd bedrijf. Ons platform telt momenteel ruim 50.000 actieve gebruikers.EENVOUDIG EN SNEL CRYPTO KOPEN IN EURO'SWij geven u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw Bitcoin en andere cryptocurrency te kopen en te verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld via iDeal euro's storten waarmee u uw cryptocurrency kunt aanschaffen, deze staat direct in uw wallet waarna u hiermee kunt handelen!AANBOD CRYPTOCURRENCYVia Bitcoin Meester kunt u meer dan 190 verschillende cryptocurrencies kopen. Waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) of een stable coin zoals Tether (USDT). Wij bieden een gevarieerd aanbod aan cryptocurrency!VEILIGHEID CRYPTOCURRENCYWij bewaren 95% van alle cryptocurrency op onze offline servers. Dit staat dus altijd veilig opgeslagen. Daarnaast wordt ons platform bewaakt met de beste online beveiligingsmaatregelen. Uw account wordt beveiligd met tweetraps-authenticatie, Google Authenticator behoort ook tot de mogelijkheden.UITGEBREIDE HULPkopen van bitcoin of andere crypto? Onze helpdeskmedewerkers zijn er om te helpen! U kunt de hele dag door contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren* kunt u onze medewerkers bereiken via de telefoon, chat of via de e mail. Buiten kantoortijden kunt u een email sturen en zal de reactietijd iets langer zijn.*Maandag t/m vrijdag 09:00-17:00 uur.

Zie reviews over onze website op Trustpilot

Copyright

Horizen (ZEN)Mainnet https://explorer.bitcoingold.org/

Privacycoin, versturen en opnemen niet toegestaan

Komodo (KMD)

Filecoin (FIL)

Privacycoin, versturen en opnemen niet toegestaan

ERC20 Ethereum Netwerk

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

ERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum NetwerkBitcoin Meester review (2022): betrouwbaar om crypto te kopen? Wat is Bitcoin Meester?

BEP2 Binance Netwerk

Wanneer u uw munten ten behoeve van staking inzet, leent u ze in principe uit aan een blockchain-netwerk en stemt u ermee in om deze vast te zetten tot een bepaald tijdstip in de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld de periode van een maand, 3 maanden of een jaar zijn. Het staken van crypto is een manier om passief inkomen met uw crypto te genereren.0.70%

Internet Computer (ICP)

Mainnet https://scope.klaytn.com/blocks

Staking percentages verschillen per munt en zijn aan verandering onderhevig;

Bitcoin Meester | Contact opnemen

Stap 8.

App-privacy

Mainnet https://explorer.harmony.one/ 

U kunt voor deze stap zowel uw paspoort, identiteitskaart als rijbewijs gebruiken.

        - Zorg dat u bij deze stap hetzelfde identiteitsbewijs gebruikt als in de eerste stap. Energy Web Token (EWT)

Mainnet https://verge-blockchain.info/

Mainnet https://viewblock.io/arweave

NEM (XEM)

VIP 4

Loom Network (LOOM)Mainnet https://chainz.cryptoid.info/strax/

ERC20 Ethereum Netwerk

Vereist iOS 13.6 of nieuwer.Bitcoin Meester is onderdeel van Coin Meester B.V.

Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij BitvavoERC20 Ethereum Netwerk

Beoordelingen en recensiesMenuMainnet https://explorer.near.org/

iPad

The Graph (GRT)

ERC20 Ethereum NetwerkMainnet https://ubiqscan.io/

Bitcoin Meester | Veelgestelde vragen

Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat het bij u niet wilt lukken. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice? Wij zouden graag willen nagaan waarom u deze problemen ervaart. Met vriendelijke groet, Team Support Bitcoin Meester

Astar Network (ASTR)VeThor Token (VTHO)

Bijna 9% transactiekosten??!!!Hier vult u de 6-cijferige code in welke in uw Google Authenticator app staat.Mainnet https://www.dfinityexplorer.org/

Handelskosten

Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.IOTA (MIOTA) Android: Druk op het rode cirkeltje met een plusje (+) rechts onderin het scherm in de Google Authenticator app en vervolgens op "Scan a barcode" of "streepjescode scannen".Algorand (ALGO)

Stap 6.        - Zorg voor een scherpe foto en dat zowel u als het identiteitsbewijs en het briefje herkenbaar op de foto staan. 

Coin Meester B.V.

ERC20 Ethereum Netwerk

BEP20 Binance Smart Chain

ERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum NetwerkBij Bitcoin en de software die het inzet is er geen tussenpersoon of centrale autoriteit. Alleen de gebruikers beheren het geld en hun transacties kunnen niet worden geweigerd. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van een blockchain. Dit is een netwerk van computers die een gedeelde software gebruiken. Deze zetten data zodanig om zodat er niet mee geknoeid kan worden door oneerlijke gebruikers.PancakeSwap (CAKE)

ApeCoin (APE)

Hier ziet u uw unieke partnerlink. Om ervoor te zorgen dat iemand zich aanmeldt met uw unieke link, moet u deze link kopiëren en ervoor zorgen dat diegene de link plakt in de adresbalk.

Scannen met de Google Authenticator App.

UTRUST (UTK)De uiteindelijke prijs die je betaalt is onder andere afhankelijk van je activiteiten op het platform. Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt. De koersen op onze website zijn gebaseerd op de gemiddelde korting die gegeven wordt op ons platform. Je kunt met je aankoop dus iets duurder of iets goedkoper uit zijn.Civic (CVC)

Adresbewijs

ERC20 Ethereum Netwerk

Harmony (ONE)

ERC20 Ethereum Netwerk

U krijgt een unieke gegenereerde QR-code te zien.

ERC20 Ethereum Netwerk

Morpheus Labs (MITX)

Mainnet https://dashboard.stellar.org/Menu

Mijn ervaring met bitcoinmeester is…Mijn ervaring met bitcoinmeester is supper na dat ergens niet uit kwam en hen had gebeld had ik binnen notime iemand aan de line die mij goed heeft geholpen na dat ik dacht dat er een sellorder had mo...Peter Eenvoudige en overzichtelijke siteEenvoudige en overzichtelijke siteMark TIERENS De app is makkelijk in gebruik en…De app is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Mainnet https://ardor.tools/

DigiByte (DGB)

Google Authenticator instellen

Stacks (STX)

Bedrijfsgegevens

Grootste assortiment van NL. Loot vast op super verkeerde momenten. Price is niet live. Er zit een vertraging op. Niet handig.

Mainnet https://viewblock.io/zilliqa

Op basis van jouw handelsvolume van de afgelopen 30 dagen kan jij tot 1,25% extra korting ontvangen op al je trades bij Bitcoin Meester

Betaalmethodes

Mainnet http://chain.nem.ninja/

ERC20 Ethereum NetwerkU krijgt als het goed is onderstaande melding te zien.Verge (XVG)

Origin Protocol (OGN)

Keep Network (KEEP)ERC20 Ethereum NetwerkMainnet https://explorer.viacoin.org/

Deze scant u met uw Google Authenticator app.

Mac

Voor deze stap stuurt u een document op waarop uw adres en een datum te zien zijn. 

Mainnet https://explorer.elrond.com/Bij Bitcoin Meester bieden we 2 varianten van 2-factor authenticatie (2-FA). Helpdesk

Syscoin (SYS)

Fetch.ai (FET)

Ethereum (ETH)

Nee, dit hoeft niet. Wanneer u een account aanmaakt bij Bitcoin Meester bent u direct in het bezit van een wallet voor alle munten die wij aanbieden. Het staat u uiteraard volledig vrij om de munten naar een externe wallet over te maken. Als we puur kijken naar het handelsaspect, is het handiger om de coins bij ons te laten staan, omdat u er op deze manier sneller mee kunt handelen. 

ERC20 Ethereum NetwerkERC20 Ethereum Netwerk

Decred (DCR)

ICON (ICX)

Snel en makkelijk

Decentrale verwerking van alle transacties

Serum (SRM)

ERC20 Ethereum Netwerk

Lisk (LSK)

Solana (SOL)

Helaas is het niet mogelijk om langs te komen op kantoor.Van de twee opties die we bieden is Google Authenticator het veiligst.

Near Protocol (NEAR)

Privacycoin, versturen en opnemen niet toegestaan

App-support

BEP20 Binance Smart Chain

Bitcoin Meester | Veelgestelde vragen

ERC20 Ethereum Netwerk

Raiden Network Token (RDN)

Thorchain (RUNE)

Genoemde staking percentages zijn op jaarbasis;

ERC20 Ethereum Netwerk

Moonriver (MOVR)

Polkadot netwerkDent (DENT)

Mainnet https://chainz.cryptoid.info/sys/

Dash (DASH)

Stap 8.ERC20 Ethereum Netwerk

Ziet u onderstaande melding niet? Ga dan naar Mijn Account -> Uw Gegevens

COTI (COTI)

Mainnet https://mainnet.theoan.com/

Scannen met de Google Authenticator App.

Mainnet https://nulscan.io/

Fantom (FTM)

Bitcoin (BTC) veilig kopen en verkopen via iDEAL of BancontactBancor (BNT) PrivacybeleidCindicator (CND)

Financiën

Reef (REEF)

Dragonchain (DRGN)

Hebben jullie een app voor iOS en/of Android?Ubiq (UBQ)Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Mainnet https://explorer.cardano.org/

ERC20 Ethereum Netwerk

NEO https://neotracker.io/

Mainnet https://hash-hash.info/

Moet ik belasting betalen over mijn coins?

Privacycoin, versturen en opnemen niet toegestaan

Staking rewards worden uitgekeerd vanaf het moment dat een munt minimaal 24 uur is toegevoegd, korter staken heeft dus geen zin;

ERC20 Ethereum NetwerkNimiq (NIM)

Pundi X (PUNDIX)

Cryptocurrency verkopen bij Bitcoin MeesterHet verkopen van cryptocurrency gaat vrijwel hetzelfde als het aankopen, maar dan precies omgekeerd. Om cryptomunten te verkopen moet je uiteraard wel in het bezit zijn van een munt dat aangeboden wordt door Bitcoin Meester. Als je munten in het portaal zelf staan dan weet je zeker dat het bedrijf je munten ondersteunt. Als je het vanaf een wallet verstuurt van een andere partij dan moet je nog eens dubbel controleren of de munt voorkomt in het systeem.Om munten te verkopen klik je in het overzicht achter de gewenste coin op Verkopen. Selecteer vervolgens in het scherm het tabblad Verkopen. Je hoeft niet alles meteen te verkopen, en het is mogelijk om slechts een fractie weg te doen. Nadat je op Verkopen hebt geklikt wordt het tegoed in euro´s toegevoegd aan je account. Je kunt zelf bepalen of je hiervan een andere munt koopt of dat je dit laat uitbetalen op je bankrekening. Als je het uit laat betalen op je bankrekening dien je wel eerst je rekening te verifiëren.Hier lees je in het volgende onderdeel meer over.Munt tegen munt omwisselen via Bitcoin MeesterBitcoin Meester heeft een unieke functie waarbij je direct een munt tegen een andere munt kan omwisselen. Stel je wilt je VeChain omruilen tegen Stellar. Bij andere brokers en exchanges zou je dan eerst VeChain moeten verkopen voor euro of Bitcoin (en hierover fee betalen). Vervolgens kan je hiermee Stellar kopen (en weer fee betalen).Bij Bitcoin Meester is dit niet nodig en kan je direct VeChain tegen Stellar omruilen. Hierbij betaal je maar de helft van de fee en ben je dus goedkoper uit. Als je ook nog eens voor extra VIP korting spaart bij Bitcoin Meester dan ben je helemaal goedkoop uit.Bitcoin Meester stakingBitcoin Meester introduceert in 2021 staking voor meer dan 25 verschillende crypto’s. Alle gebruikers kunnen interessante staking rewards ontvangen voor ondersteunde crypto’s. Door je crypto te staken kan je “rente” ontvangen over je crypto holdings en op die manier meer munten vergaren. De staking rewards zijn variabel en afhankelijk van het netwerk van de desbetreffende munten. De actuele rewards vind je in het portaal.Momenteel biedt Bitcoin Meester rewards tot wel 5.5% aan. Via het Staking tabblad kan je een crypto toewijzen om te staken. Bekijk hier andere staking platforms om rente te ontvangen met crypto.Houd er rekening mee dat de stakingpercentages continu veranderen. Dit gaat vaker omlaag dan omhoog.Verificaties en gestelde limietenUiteraard moet ook Bitcoinmeester.nl zich houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen en moeten zij precies weten met wie zij zakendoen. Met de komst van de nieuwe cryptowet van mei 2020 zijn alle Nederlandse brokers die euro naar crypto omruilen verplicht om een volledige identificatie te doen. Dit betekent dat je nergens met iDEAL kan betalen zonder je identiteitsbewijs af te staan. Vergelijk dit met een aandelenbroker, waar het ook verplicht is.Het identificatieproces gaat relatief snel, maar wordt wel handmatig gecontroleerd door een medewerker. Hiervoor moet een identiteitsbewijs, adresbewijs, selfie en je mobiele telefoonnummer aangeleverd worden. Zonder identificatie is het niet mogelijk om crypto te kopen. Bitcoin Meester controleert het identiteitsbewijs en verhoogt het limiet naar € 100.000 op weekbasis als alles in orde is. Mocht je nog meer willen besteden dan kun je contact opnemen.Bitcoin Meester fees en kostenEen account aanmaken is 100% gratis en je hoeft alleen een e-mailadres op te geven. Bitcoin Meester hanteert een standaard fee van 1%, maar dit is ook afhankelijk van de vraag en aanbod op verschillende exchanges (spread).Wij hebben de huidige marktprijs (bron: CoinMarketCap) vergeleken met de prijs die deze partij rekent.CoinMarktprijsBitcoin Meester PrijsFeeBitcoin (BTC)€ 8 406,05€ 8 497,651.1 %Ethereum (ETH)€ 710,09€ 739.093.9 %Litecoin (LTC)€ 183.72€ 186.321.4 %Een volledige kostenoverzicht zie je in de veelgestelde vragen op de website: https://www.bitcoinmeester.nl/veelgestelde-vragenHet verdienmodel van een broker (tussenhandelaar) zijn deze fees. De fees die gerekend worden zijn zeker niet de goedkoopste die te vinden zijn. Houd er wel rekening mee dat dit slechts een momentopname is en dat de fee op ieder moment van de dag anders kan zijn.Doe altijd zelf goed onderzoek naar welke broker op het moment dat jij wilt kopen het goedkoopst is. Je vindt hier een overzicht van alle brokers.Verder wordt er een fee gerekend voor het versturen van je coins naar een externe wallet. Deze fee wordt gebruikt om je transactie te versturen en zal je bij iedere broker tegenkomen.Tijdens het handelen bij Bitcoin Meester kan je sparen voor extra korting op de fees, dit wordt bepaald aan de hand van je VIP level en je volume van de afgelopen 30 dagen.Niveau30-daagse volumeKortingVIP 1≥ € 1,000.00%VIP 2≥ € 500,000.10%VIP 3≥ € 1.000,000.20%VIP 4≥ € 5.000,000.30%VIP 5≥ € 10.000,000.40%VIP 6≥ € 25.000,000.50%VIP 7≥ € 50.000,000.60%VIP 8≥ € 100.000,000.70%VIP 9≥ € 500.000,000.80%VIP 10≥ € 1.000.000,000.90%Zoals je ziet kan je interessante kortingen ontvangen bij hoge volumes, maar de vraag is of deze volumes haalbaar zijn voor de gemiddelde handelaar. Wij denken zelf van niet.Bitcoin Meester betrouwbaar en KvK-informatieBitcoin Meester is een bedrijf uit Aalsmeer dat onderdeel is van Coin Meester B.V. Deze Besloten Vennootschap is opgericht op 14-06-2017 en staat geregistreerd op hetzelfde adres als het contactadres van Bitcoin Meester.Om zo grondig mogelijk onderzoek te doen hebben wij betaalde Kamer van Koophandel uittreksels opgevraagd van dit bedrijf om te zien wie erachter zitten. Uiteraard tonen wij geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummers en voornamen. Deze gegevens zijn voor iedereen inzichtelijk bij de Kamer van Koophandel en is publieke informatie (na betaling). Coin Meester B.V. heeft twee bedrijven als gezamenlijk bevoegde bestuurders:Mijaza B.V. (62628038), waar MJ Zandwijken de zelfstandig bevoegde bestuurder isBoemis B.V. (70583536), waar B Meuleman de zelfstandig bevoegde bestuurder isHet bedrijf kan op afspraak bezocht worden op Thailandlaan 6 in Aalsmeer. Op dit moment heeft deze organisatie tienduizenden klanten en zal dit aantal in de toekomst snel toenemen. Zelf hebben wij ook een aantal transacties gedaan met de services van dit bedrijf en hebben wij vast kunnen stellen dat Bitcoin Meester betrouwbaar is.De betrouwbaarheid wordt ondersteund met de officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.Bitcoin Meester probeert een gebruiksvriendelijk platform neer te zetten en proberen waar anderen de fout in gaan beter te doen. Denk hierbij aan dat ze altijd ervoor zorgen dat er voorraad is en dat er geen ledenstop worden ingelast.Ze vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te blijven en beantwoorden mailtjes binnen een uur, ook ‘s avonds en ‘s nachts. Support wordt altijd geleverd in het Nederlands en de telefoon wordt niet zomaar uitgeschakeld als het druk wordt.

Gemakkelijke manier om Bitcoin te kopen of te verkopen 6 beoordelingenCelsius (CEL)Cronos (CRO)Coin Meester B.V. is een in Nederland geregistreerd bedrijf met als Nederlandse eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

ERC20 Ethereum Netwerk Mainnet https://explorer.energyweb.org/

Mithril (MITH)

Zilliqa (ZIL)

ERC20 Ethereum Netwerk

Mainnet https://thetangle.org/

Mainnet https://xrpscan.com/

ERC20 Ethereum NetwerkERC20 Ethereum NetwerkGebruikers kunnen op ieder willekeurig moment starten of stoppen met het staken van munten;Bitcoin Meester | Inloggen in je account

E-mail, live chat en telefoon.

NEO Netwerk https://explorer.phantasma.io/token/SOUL

Stap 2.1.00%

CryptoTips.eu

Helium (HNT)

Gelukt! Uw account is nu beveiligd met Google Authenticator.

Golem (GLM)Travala (AVA)

Kyber Network (KNC)

        - Upload een bestand waarop uw adres en datum zichtbaar zijnAragon (ANT)

        - U ontvangt een code, vul deze in

ERC20 Ethereum Netwerk

Mainnet https://waltonchain.pro/

Koersen & coins

Zijn jullie goed te bereiken?Bitcoin Meester | Handleidingen

Aelf (ELF)Selfkey (KEY)

Mainnet https://explorer.nebulas.io/ChainLink (LINK)

Mainnet https://blockchair.com/litecoinBitcoin Cash (BCH)

ConclusieBitcoin Meester is een betrouwbaar platform en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Zij verschillen van andere brokers vooral door het enorme aanbod. Als je als beginner wil investeren in wat onbekendere projecten dan is Bitcoin Meester een prima plek om te starten. Je betaalt hier eenvoudig met iDEAL of Bancontact en je kan zonder enige technische kennis investeren in crypto.De extra functies zoals staking rewards over je stablecoins, coin-tegen-coin exchangen en de geavanceerde ordermogelijkheden zijn een goede toevoeging aan het platform.Wil je echter meer gaan handelen dan zal je erachter komen dat de kosten flink kunnen oplopen. In dat geval kan je beter kijken naar een internationale exchange zoals Binance of de Nederlandse variant Bitvavo.Heb jij iets gekocht bij Bitcoin Meester en wil jij graag je ervaring delen? Dat kan via onderstaande beoordelingsformulier.

Bitcoin Meester is officieel geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij de Nederlandsche Bank.

Bitcoin Meester voordelen en nadelenGAS (GAS)

Request Network (REQ)

Celer Network (CELR)

≥ € 1.000.000

ERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum NetwerkBEP2 Binance Netwerk wij ondersteunen NIET de Smart Chain voor BNB

Namelijk: Wanneer iemand toegang heeft tot uw e-mailaccount kan deze het wachtwoord van uw account wijzigen door een herstelcode op te vragen.Ja, de hoogte van de vergoeding die wordt uitgekeerd voor staken, wordt bij Bitcoin Meester per cryptomunt bepaald. Dit gebeurt op basis van:

Neblio (NEBL)

Augur (REP)

Mainnet https://digiexplorer.info/

pNetwork Token (PNT)

Celo (CELO)Mainnet https://acala.subscan.io/

Gulden (NLG)

Ravencoin (RVN)

Mainnet https://algoexplorer.io/

ERC20 Ethereum NetwerkDIA (DIA)

ERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum Netwerk

Vereist iOS 13.6 of nieuwer.ERC20 Ethereum Netwerk

De eerste stap is uw identiteitsbewijs. Copyright © 2017-2022 - Coin Meester B.V.Stap 7.

DOT Netwerk https://polkascan.io/kusama

Ethereum Classic (ETC)

ERC20 Ethereum Netwerk

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

Tael (WABI)Deals

ERC20 Ethereum Netwerk

Livepeer (LPT)